Weekendul trecut, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au intervenit la peste o sută de evenimente, au constatat aproximativ 30 de infracțiuni și au aplicat 217 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 74.000 de lei.

 

În perioada 11 – 13 mai a.c., peste 200 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate 11 acțiuni și s-a intervenit la 117 evenimente, dintre care 115 au fost sesizate prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112. În urma activităților, au fost constatate 28 de infracțiuni, patru persoane fiind surprinse în flagrant delict. De asemenea, a fost depistată o persoană urmărită național, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse două măsuri preventive.

„Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 217 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 74.000 de lei și au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 1.000 de lei. Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate opt infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute opt  permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Călăraşi într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.