Georgiana ŞERBAN

observatorcl@gmail.com

Weekendul trecut, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași au intervenit la peste o sută de sesizări, iar în urma activităților desfășurate au constatat 13 infracțiuni, au aplicat aproximativ 260 de sancțiuni contravenționale și au reținut nouă permise de conducere.

În perioada 4 – 6 mai a.c., peste 200 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate şapte acțiuni și s-a intervenit la 105 evenimente, dintre care 99 au fost sesizate prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.

În urma activităților, au fost constatate 13 infracțiuni, două persoane fiind surprinse în flagrant delict, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse cinci măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 259 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 91.000 de lei.  Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate două infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute nouă permise de conducere și au fost retrase opt certificate de înmatriculare.