Anca Smith candidează din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP) la funcția de primar al orașului Lehliu Gară. Aceasta a acordat un interviu cotidianului „Observator de Călărași” în care a vorbit despre prioritățile orașului și despre planurile de a atrage investitori în această zonă.

 

Reporter: Care este proiectul care vi se pare cel mai important pentru oraș?

Anca Smith: Proiectul prioritar este legat de menținerea tineretului în zonă prin crearea de noi locuri de muncă și posibilitatea de a-și petrece timpul liber într-un club – centru de sport.

 

Reporter: Cum veți gestiona proiectele care se află deja în derulare?

Anca Smith: Cu analiza inițială a stadiului de execuție și finanțare și cu evaluarea tuturor aspectelor care să ducă proiectele pe linia de finalizare în cel mai scurt timp cu putință. Pe scurt, cu pornirea motoarelor.

 

Reporter: Ce planuri aveți pentru a atrage investitori în Lehliu-Gară?

Anca Smith: În primul rând, să îi încurajăm pe cei care sesizează potențialul zonei și să îi ajutăm să treacă prin hățișul hârtiilor sau al finanțării.

Este foarte important să avem specialiști care într-adevăr să ia în considerare și omul care are o idee excelentă de producție sau serviciu și care dorește să se dezvolte și să contribuie implicit la bunăstarea zonei.

Finanțarea poate fi obținută prin proiecte europene de dezvoltare a zonei.

Mergând la nivel macro, ar fi interesant să facem din nou acel exercițiu de imaginație pe care îl putem transforma în realitate. Un shopping center care să atragă traficul autostrăzii și Drumului Vechi, dar și pe noi, locuitorii celor trei comunități (Lehliu-Gară, Buzoeni și Răzvani). De ce să mergem tot timpul în București pentru asta cand am putea să cheltuim cu plăcere banul în zona noastră? Va trebui să fim buni negociatori, dar, în primul rând, va trebui să ne intereseze să facem aceste lucruri posibile.

 

 

Comandat de: Partidul Mișcarea Populară – Organizaţia Județeană Călărași

Realizat de: Romerica International SRL

CUI: 21200020