foto: inturda.ro

Angajații întreprinderilor mici și mijlocii care își desfășoară activitatea în sectoarele economice identificate conform SNC (n.r. – Strategia Națională pentru Competitivitate) și SNCDI (n.r. – Strategia Naţională de Cercetare, Dezvoltare şi Inovare), din regiunile Nord-Est, Sud-Est și Sud-Muntenia au ocazia să învețe sau să-și perfecționeze competențele digitale în cadrul proiectului „DigiL@b – Laboratorul digital: -ți dezvolți competențele digitale!”, implementat de Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România în perioada ianuarie 2020 – iulie 2021.

Programul de formare, dezvoltat în colaborare cu Google Atelierul Digital, îl învață pe angajat cum să-şi facă un profil online pentru el și afacerea lui, cum să construiască o campanie de marketing digital sau cum să folosească rețelele de socializare şi Youtube-ul pentru promovare. Acesta poate afla cât de importantă e pagina de contact a website-ului său și cum poate să protejeze prezența online a afacerii de atacurile cibernetice.

Cele 360 de persoane așteptate să acceseze acest program vor avea la dispoziție o aplicație mobilă care va constitui suportul procesului de formare și va avea integrată partea practică a cursului (conținut digital multimedia).

Cei interesați pot participa la evenimentele Tech Day, organizate în fiecare dintre cele trei regiuni, unde pot afla secretele prezenței digitale și importanța acesteia pentru dezvoltarea unei afaceri de la Ambasadorii Digitalizării, antreprenori sau experți în domeniul IT. În cadrul evenimentelor se vor organiza și expoziții de specialitate, cu prezentări de aplicații și inovații în domeniul tehnologiei și internetului.

Primul eveniment, care va avea loc la Ploiești, în data de 4 martie 2020, ora 10:30, la Centrum Conference & Ballroom, îl va avea ca moderator pe Adrian Măniuțiu, fondator PhotoMedia şi ca invitați pe Ana Medeșan, Finnish Teacher Training Center, Mădălin Dumitru, Cyber Smart Defence, Ana Crețu, BCR InnovX, Alin Daniel Iftemi, Modex si Adrian Măniuțiu, PhotoMedia Management, EM360 cu Adi Măniuțiu, Ambasadori ai Digitalizării. Invitați speciali vor fi Florin Jianu, președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România și Răzvan Bologa, Nexlab.tech.

Proiectul „DigiLab – Laboratorul Digital” este finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Mai multe informații referitoare la proiect pot fi aflate la adresa digilab@ptir.ro.