Personalul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Călărași a ieșit astăzi din izolare de la locul de muncă.

,,Astăzi (n.r. – vineri, 24 aprilie), a sosit momentul să le mulțumim celor 191 de colegi, care au încheiat, cu bine, perioada de 14 zile de izolare la locul de muncă, în centrele de copii și adulți ale DGASPC Călărași. Ați răspuns prezent, într-un moment extrem de important pentru copiii și bunicii noștri, care au nevoie, acum mai mult decât oricând, să fie în siguranță și sub îngrijirea atentă a noastră. Vă mulțumim pentru faptul că ați înțeles, imediat, că doar prin devotament putem să vorbim de un mâine liniștit, plin de speranță. Vă mulțumim pentru dedicarea voastră și pentru activitatea desfășurată cu mult suflet, în această perioadă sensibilă, în care ați fost la depărtare de familiile voastre, însă formarea profesională în asistență socială și-a spus cuvântul! 224 de mulțumiri se îndreaptă către tot atâtea persoane, care, de astăzi, pășesc în prima linie a activității din cadrul centrelor. Vă asigurăm de întreg sprijinul conducerii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași, de respectul nostru și vă mulțumim pentru profesionalismul de care dați dovadă! Rămânem alături de voi, permanent, pentru asigurarea celor mai bune de condiții, atât vouă, dragi colegi, cât și beneficiarilor noștri!”, a declarat directorul executiv al DGASPC Călărași, Gheorghe Drăgănică.

Pentru preîntâmpinarea unor situații nedorite, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași menționează că angajații care au ieșit din izolare de la locul de muncă vor intra în izolare la domiciliu, iar cei care intră în al doilea schimb de izolare la locul de muncă, la centrele considerate cu risc, cele pentru adulți, din Ciocănești și Plătărești, o vor face după ce le vor fi transmise rezultatele testării PCR pentru Covid-19.