Vineri, 4 septembrie 2020, la Casa de Cultură din oraşul Lehliu-Gară, a avut loc festivitatea de acordare a subvențiilor în valoare totală de 250.000 de euro către cei zece câștigători ai concursului de planuri de afaceri ce vor fi realizate în comunitatea Răzvani, în cadrul proiectului „Ketanes (Împreună)”.

Cei zece viitori antreprenori au primit câte o subvenție în valoare de 25.000 de euro pentru înființarea firmelor și crearea de locuri de muncă la nivel local, esențiale pentru dezvoltarea comunității din Răzvani.

Printre firmele care vor fi sprijinite se numără o farmacie, un service și o spălătorie auto, două vulcanizări, un magazin de legume-fructe, un fast food, o firmă de amenajări peisagistice și două săli de jocuri video.

Proiectul „Ketanes – Măsuri integrate pentru persoanele defavorizate din comunitatea marginalizată Răzvani” (SMIS 114630) este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020. Obiectivul proiectului, care include 751 de beneficiari, este reducerea sărăciei și excluziunii sociale prin măsuri integrate în comunitatea Răzvani. Proiectul este implementat de Asociaţia C4C – Communication for Community, în parteneriat cu Primăria Oraşului Lehliu Gară, Școala Gimnazială nr. 1 Răzvani, Libro Events și Asociația Brahma.