In conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare,TITULARUL COMUNA DRAGALINA cu sediul in str. General Ioan Dragalina, nr. 46, Comuna Dragalina, Județul Calarasi intentioneaza sa solicite  de la A.N. “Apele Romane” – Administratia Bazinala de Apa Buzau Ialomita – SGA Calarasi, aviz de gospodarire a apelor, pentru realizarea lucrarii: : Infiintare retea de canalizare menajera si bazin vidanjabil, sat Drajna, comuna Dragalina, obiectiv ce face parte din proiectul integrat ,,Infiintare Gospodaride de apa si retea de apa potabila, Infiintare retea de canalizare menajera si bazin vidanjabil, jud. Calarasi.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la adresa: str. General Ioan Dragalina, nr. 46, Comuna Dragalina, Județul Calarasi, persoana de contact Stanciu Marian Gabriel, nr.de telefon 0242 708 073,dupa data de  22.05.2020.