In conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, TITULARUL: CONSILIUL JUDETEAN CALARASI, intentioneaza sa solicite  de la A.N. “Apele Romane” – Administratia Bazinala de Apa Buzau Ialomita – SGA Calarasi, aviz de gospodarire a apelor, pentru realizarea lucrarii: DEMOLARE GOSPODARIE DE APA, DEMONTARE SI REMONTARE RETELE EXTERIOARE, DEMONTARE SI RELOCARE CHILLER, EXISTENTE PE AMPLASAMENTUL CORPULUI NOU DE SPITAL, amplasat in  Str. Eroilor Revolutiei 22 Decembrie 1989, Nr. 2-4,mun. Calarasi, Jud. Calarasi.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la sediu social: strada 1 DECEMBRIE 1918, nr.1, Municipiul Calarasi, Judetul Calarasi, persoana de contact :Beneficiar , nr.de telefon 0242311301 ,dupa data de  16.07.2020.