Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării informează că achiziționarea permiselor de intrare în Rezervația Biosferei Delta Dunării (acces turist, auto, ambarcațiune) și eliberarea permiselor de pescuit sportiv, se poate face în prezent de la automatele de eliberare a permiselor amplasate la sediul ARBDD din Tulcea și în localitățile Corbu, Murighiol și Vadu.

În această perioadă se lucrează la finalizarea aplicației de plăți on-line, urmând ca după data de 15 iunie 2020 să devină funcțională integral. În momentul de față, aplicația este funcțională pentru obținerea permiselor de acces gratuite (pentru categoriile ce beneficiază de gratuități) și de pescuit recreativ/sportiv.

În același timp, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării informează persoanele interesate că permisele de acces turist în RBDD și cele de pescuit recreativ/sportiv se pot obține și de la Centrele de Vizitare și Educație Ecologică din Sulina, Crișan, Chilia Veche.

Informații despre acces și pescuit sportiv în Rezervația Biosferei Delta Dunării se pot obține și de la sediile comisariatelor de control integrat din teritoriu (Tulcea, Murighiol, Jurilovca, Sulina, Crișan).