Miercuri, 16 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare două mandate de percheziţie, în Capitală şi în judeţul Călăraşi, la domiciliile a doi bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

 

La data de 16 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 15 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistemul 112, cu privire la faptul că la o unitate spitalicească se află un bărbat, victima unei agresiuni.

Demarând cercetările şi investigaţiile, poliţiştii au identificat doi bărbaţi, de 37 şi 38 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.

Miercuri, 16 octombrie a.c., s-au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Călăraşi şi în sectorul 4 al Capitalei, la adresele bănuiţilor, cei doi fiind depistaţi şi conduşi la sediul subunităţii pentru audieri.

În urma cercetărilor efectuate şi a administrării probatoriului, în sarcina celor doi s-a stabilit că la data 15 octombrie a.c., în jurul orei 21:30, în timp ce persoana vătămată se afla în faţa unui magazin din sectorul 4, pe fondul unui conflict spontan, cei doi l-ar fi agresat, iar la un moment dat, bărbatul de 37 de ani, după ce l-ar fi lovit la nivelul capului, cu un obiect tăietor i-a produs şi o plagă în zona spatelui. Ulterior victima a ajuns la adresa de domiciliu şi a solicitat o ambulanţă, fiind transportată la un spital, unde a rămas internată.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cu cei în cauză în stare de arest preventiv.