Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au indisponibilizat articole de îmbrăcăminte de contrabandă, în valoare de 4.000 de lei.

În data de 29 iulie 2020, polițiștii au desfășurat o acțiune pe linia respectării normelor legale în domeniul proprietății intelectuale, precum și pentru protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicite.

Cu ocazia activităților desfășurate în teren, polițiștii au verificat două societăți comerciale și au constatat o infracțiune de „punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”.

De asemenea, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor un număr de 38 de articole vestimentare (tricouri și maiouri), purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, bunurile având valoarea de 4.000 de lei.

Activitățile vor continua și în perioada următoare, obiectivul fiind menținerea unui climat de legalitate în activitatea economică și protejarea consumatorului.