În organizarea Federației Române de Atletism s-a desfășurat la București, în data de 1 august 2020, pe Stadionul „Iolanda Balaș Soter”, etapa finală a Campionatului Național de copii (născuți în anii 2007 şi 2008). Deși au concurat după o perioadă dificilă, în care pregătirea nu s-a putut desfășura în condiții optime, toți cei cinci mici atleți, pregătiți de profesoara Daniela Sturz au concurat cu hotărâre și bucurie în acest mult așteptat concurs.

Probele din programul de concurs, același la feminin, cât și la masculin, la copii 1 și 2, au fost următoarele: 80 de metri, 200 de metri, 300 de metri, 60 de metri garduri, 200 de metri garduri, înălţime, prăjină, lungime, greutate, suliţă, disc, ciocan, triatlon (60 de metri, lungime, aruncarea mingii de oină).

Rezultatele au fost bune și chiar au adus o medalie de bronz delegației călărăşene prin sportiva de la CSS Călăraşi,  Iustina Mihai, care a ocupat locul 3 în proba de triatlon C2 (60 de metri, lungime, aruncarea mingii de oină) la doar câteva puncte de locul 2.

Au mai concurat Noemi Josiman, tot în proba de triatlon, Andreea Bobu, în proba de 200 de metri, Sabina Grigore și Cătălin Vasile, ambii în proba de 300 de metri.