Polițiștii au întocmit dosar penal unui bărbat pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

În dimineața zilei de 4 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași au depistat pe DJ 301, pe raza comunei Vasilați, județul Călărași, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. La testarea cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de  0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Tânără la volan, fără permis de conducere

La data de 03 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valea Argovei au depistat o tânără în vârstă de 18 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un  autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

Dosar penal pentru un bărbat care a condus sub inflenţa alcoolului Dosar penal întocmit de polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt pe numele unui bărbat care ar fi condus un autoturism sub influența alcoolului. În ziua de 03 septembrie a.c., polițiștii au prins pe raza comunei Dor Mărunt, județul Călărași, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autovehicul, deși consumase alcool. La testarea cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,89 mg/l alcool în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele celui în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Conducea un moped, deşi nu poseda permis de conducere

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Grădiștea au depistat în ziua de 03 septembrie a.c., un bărbat în vârstă de 72 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un moped, deși nu poseda permis de conducere. Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis.