Listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programelor „Rabla” și „Rabla Plus” au fost publicate pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), www.afm.ro.

 

Ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 7 mai 2018, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul „Rabla”) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul „Rabla Plus”).

Potrivit unui comunicat de presă al AFM, în această etapă, pentru Programul „Rabla” au fost acceptate 223 de dosare pentru 407 autovehicule. Pentru Programul „Rabla Plus” au fost acceptate 28 de dosare pentru 49 de autovehicule (patru electrice hibride și 45 pur electrice).

„Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor ‘Rabla’ şi ‘Rabla Plus’. Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi în Programele ‘Rabla’ şi ‘Rabla Plus’, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituției. De asemenea, persoanele juridice interesate pot depune dosare de acceptare în cadrul Programelor ‘Rabla’ și ‘Rabla Plus’ până la data de 28 septembrie 2018”, transmite Administraţia Fondului pentru Mediu.