Primăria Municipiului Călărași anunță începerea unor lucrări pentru o canalizare gravitațională pe strada Sf. Nicolae, între I. H. Rădulescu și Dobrogei. Aceasta va fi realizată în sistem unitar pentru preluarea apelor menajere și pluviale în lungime totala de de 188 m, care pornește de la prima gospodărie de pe aleea betonată din spatele Bisericii Sf. Nicolae până la intersecția cu str. Dobrogei, cu sens de curgere de la str. I.H.Rădulescu la str. Dobrogei.

Proiectul de aproximativ 36 000 de euro va cuprinde 5 cămine de vizitare și pentru preluarea apelor uzate de la gospodării și agenți economici, 12 racorduri cu 12 cămine de racord în lungime totală de 73 m, precum și 8 guri de scurgere pentru preluarea apelor pluviale.

De asemenea, în noua rețea de canalizare se vor executa racorduri pentru toate gospodăriile și agenții economici care nu sunt racordați la sistemul de canalizare menajeră existent, racorduri ce se vor face până la limita de proprietate unde se va amplasa căminul de racord.