Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud Muntenia anunță că vineri, 21 august, se finalizează perioada în care autoritățile publice din regiune pot depune fișele de proiecte pentru domeniile considerate strategice.

ADR Sud Muntenia înregistrează online documentele depuse, în vederea obținerii sprijinului financiar disponibil prin Programul Operațional Asistență Tehnică 2014 – 2020 pentru realizarea portofoliului de proiecte cu impact major asupra dezvoltării regionale.

Demersul Agenției pentru Dezvoltare Regională se realizează în baza Ordonanței nr. 88/2020, precum și a Ghidului solicitantului – condiții specifice de accesare a fondurilor destinate pregătirii proiectelor de infrastructură în domeniile: mobilitate urbană, regenerare urbană, infrastructură rutieră de interes județean, inclusiv variantele ocolitoare sau drumuri de legătură, centre de agrement, baze turistice sau tabere școlare, precum și de infrastructură și servicii publice de turism, inclusiv obiective de patrimoniu cu potențial turistic mobilitate urbană.