Polițiștii desfășoară activități pentru găsirea unui bărbat în vârstă de 77 de ani, din municipiul Călărași, care a plecat de la domiciliu.

Dispariția lui Șerban Ioan a fost sesizată de fiul acestuia, la data de 25 august 2018. Bărbatul ar fi plecat voluntar de la domiciliu în dimineața aceleiași zile și nu a mai revenit. Polițiștii au demarat de îndată verificările și investigațiile pentru găsirea persoanei dispărute, fiind pusă în urmărire. Bărbatul are 1,60 – 1,65 metri înălțime, aproximativ 55 de kilograme, constituție atletică, păr sur, față ovală, ochi căprui. La data dispariției purta ochelari cu ramă de culoare albastră, era îmbrăcat cu pantaloni tip blue jeans, bluză cu mânecă scurtă de culoare gri cu dungi orizontale albastre și era încălțat cu pantofi de culoare deschisă. Persoana dispărută suferă de mai multe boli, inclusiv Alzheimer.

Cetățenii care pot oferi informații ce pot conduce la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112.