IPJ Călărași anunță faptul că a fost dispusă măsura de siguranță a internării medicale pe numele unui bărbat de 40 de ani, din municipiul Călărași, pentru săvârșirea în repetate rânduri a mai multor fapte antisociale pe raza județului. Acesta era cunoscut pentru faptul că provoca pagube autoturismelor staționate pe raza municipiului și în împrejurimi.

La data de 30 iulie, Serviciul Județean de Medicină Legală Buzău a emis raportul de expertiză medico-legală psihiatrică în urma căruia comisia a considerat necesară aplicarea măsurii de siguranță a internării medicale prevăzută de art. 110 Cod Penal.

În data de 06 august, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Călărași au înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași propunere de dispunere a măsurii de siguranță a internării medicale a celui în cauză, iar la data de 12 august instanța de judecată a dispus internarea acestuia la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Sapoca pentru siguranța și tratarea acestuia.