Biblioteca Judeţeană „Alexandru Odobescu” din Călăraşi organizează, în pragul sărbătorilor de iarnă, „Atelierele lui Moş Crăciun”.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei culturale, la Secţia Împrumut pentru Adulţi care se află la demisolul Consiliului Județean Călărași vor avea loc, începând cu ultima săptămână din luna noiembrie, pregătirile pentru sărbătoarea Crăciunului. De asemenea, biblioteca va avea ateliere și în localităţile călărășene, pentru a fi aproape și de comunitatea rurală, mai bogată în tradiții decât cea urbană.

Materialele necesare pentru ateliere vor fi puse la dispoziţie de Biblioteca Judeţeană „Alexandru Odobescu”, în limita posibilităților, și de către participanți. Atelierele se vor desfăşura în urma unor programări, pe grupuri de elevi însoțiți de cadre didactice. În data de 12 decembrie 2017, începând cu ora 10:00 va avea loc și un atelier la care călărăşenii se pot înscrie și individual. Cei interesaţi de mai multe detalii pot suna la numărul de telefon 0787/552.160.