Ca urmare a succesului de care s-a bucurat programul de vară pentru copii „Bibliovacanţa” în 2017, Biblioteca Județeană „Alexandru Odobescu” din Călărași organizează și anul acesta o nouă ediție la care sunt invitați copiii călărășeni, cu vârste între 5 și 14 ani.

Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei călărăşene, întâlnirile din cadrul programului vor avea loc zilnic, în intervalul orar 09:30 – 11:30 și vor cuprinde lecturi, vizionări de filme și documentare, activități artistice și de bricolaj, jocuri și multe surprize.

„Începând cu data de 4 iunie 2018, dăm startul înscrierilor pentru ‘Bibliovacanţa’. Programările se vor face la sediul bibliotecii de la demisolul Consiliului Judeţean Călăraşi, telefon 0787/552.160. Așteptăm cât mai mulți copii pentru a petrece împreună o vacanță de neuitat! Mulțumim Consiliului Județean pentru că investește în promovarea și dezvoltarea unei viitoare generații, apreciază și susține programele inițiate de instituțiile subordonate. Vă invităm să ne fiți alături în vederea promovării și popularizării programului inițiat de Biblioteca Județeană ‘Alexandru Odobescu’ din Călărași”, se mai precizează în comunicatul de presă remis redacţiei noastre.