Programul de vară „Bibliovacanţa”, derulat de Biblioteca Judeţeană „Alexandru Odobescu” din Călăraşi, s-a sfârşit.

Săptămâna trecută, angajaţii instituţiei culturale şi copiii care au participat la activităţile din cadrul programului „Bibliovacanţa” au sărbătorit încheierea acestuia cu un minunat carnaval. În cadrul petrecerii a avut loc o paradă a costumelor, s-a cântat şi s-a dansat. De asemenea, copiii au participat la diverse jocuri şi concursuri. Totodată, micuţii au fost premiaţi.

Astfel, la concursul „Miss şi Mister Bibliovacanţa 2018”, locul I la fete a fost ocupat de Daria Deacu, iar locul I la băieţi a fost câştigat de Rareş Cârjilă. La concursul de creaţii artistice (desene/machete) „Eu şi biblioteca”, locul I a fost câştigat de Vlad Marinescu. De asemenea, toți participanții au primit diplome, cărți şi suveniruri magnetice marca Biblioteca Judeţeană „Alexandru Odobescu” din Călăraşi. Totodată, în cadrul carnavalului s-au degustat bunătăţi, iar surprizele petrecerii au fost tortul şi piñata.

Mulțumiri speciale Patrulei Eco a G.P.P. ‘Ţara Copilăriei’ și Danielei Soare pentru sprijin și colaborare la atelierele noastre educativ-culturale. Mulțumim din suflet voluntarilor care au fost alături de noi o vară întreagă și ne-au susținut activitățile: Alexandra Curte, Alexia Maxim, Alexandra Grozea, Alexandra Mureșanu, Andreea Răspop, Anca Măereanu, Crina Călin, Larisa Stan, Cristina Curt, Mihaela Dragomir, Andrea Toader, Ana Iurașcu, Alexa Petre, Viky Simion, Tina Simion, Denisa Nedelcu, Bianca Ghiță, Adina Florea, Isabela Ene, Stefi Putere, Denisa Duță, George Matei, Ionuț Păun, micuților Beatris și Victor. A fost o vară de neuitat. ‘Bibliovacanța’ trece an de an pe la noi, dar cărțile rămân aici mereu pentru voi. Ele vă vor fi cei mai fideli prieteni. Echipa Bibliotecii Judeţene vă urează un an școlar plin de succese tuturor”, au transmis reprezentanţii Bibliotecii „Alexandru Odobescu” din Călăraşi.