CFR Călători a deschis vânzarea online pentru bilete de călătorie internațională. Achiziţionarea biletelor pentru destinații internaționale se poate face de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, prin aplicația Cumpără bilete de tren online/Trafic internțional sau direct de pe linkul- https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro. Aplicația permite cumpărarea online a biletelor internaționale pentru călătorii simple sau călătorii dus – întors. De asemenea, se pot achiziționa bilete și pentru o relație internă dintr-o țară străină sau pentru relații între două țări străine.

Cumpărarea online a biletelor pentru destinațiile internaționale este posibilă într-un interval care poate varia de la o anticipaţie maximă de trei luni, până la: 48 de ore înainte de începerea călătoriei, dacă se alege ridicarea biletelor de la o stație/agenție CFR Călători; opt zile înainte de începerea călătoriei, dacă se alege livrarea biletelor prin curier. În situația în care călătoria include trenuri din traficul local, cumpărarea cu anticipație este de maximum o lună”, informează CFR Călători.

Pentru efectuarea călătoriei cu biletele internaționale cumpărate online, călătorul trebuie să intre în posesia acestor documente de transport fie prin ridicarea lor dintr-o stație CFR Călători, fie livrate prin curier doar în România.