Chopper Academy MC România a organizat, în perioada 4 – 6 august 2017, la Călăraşi, a şaptea ediţie a evenimentului “Black & White Motor Fest”. Manifestarea s-a bucurat de un real succes, Plaja Pod 4 devenind neîncăpătoare.

Sute de motociclişti sosiți din toate colțurile țării, dar și din afara acesteia, s-au întâlnit, weekendul trecut, la Călărași, pe Plaja Pod 4, cu ocazia evenimentului organizat de Chopper Academy MC România, “Black & White Motor Fest”. Ignorând temperaturile de peste 40 de grade Celsius, cei peste 1.300 de participanți la festivalul moto s-au bucurat de cele trei zile petrecute la maxim, într-un loc superb, unde au fost primiți cu respect de către organizatori, unde au avut prilejul să se relaxeze, să se bucure de peisaj şi să asculte muzică pe placul lor.
Călărăşenii au putut admira parada moto, sâmbătă, între orele 12:00 și 13:00, când peste o sută de motocicliști au străbătut orașul. Programul divers a reușit să îi mulțumească pe toți cei care au participat la acest eveniment: ziua – concursuri pe plajă, seara – concerte de muzică rock, iar de la miezul nopții şi până la răsăritul soarelui – folk la foc de tabără cu Bolek (București) și trupa RA (Radu Adrian Eremia și Alina Popescu). Trupele care au întreţinut atmosfera în cele două seri au fost următoarele: Over Band, Sukar Nation, Trooper, Wire (tribut ACDC), Forevermore (tribut Whitesnake) şi Zob.
Reacţiile după încheierea marelui eveniment desfăşurat la Călăraşi au fost unele pozitive, participanţii spunând că totul a fost minunat, iar festivalul a fost unul reuşit.
Președintele Chopper Academy MC România – Călărași Chapter, Marius Ene, mulțumește tuturor participanților, dar și celor implicați în pregătirea, organizarea și desfășurarea ediției a VII-a a evenimentului „Black&White Motor Fest”.