Etapa a 13-a era cât pe ce să fie una cu ghinion pentru Dunărea Călăraşi. În duelul de pe teren propriu cu Luceafărul Oradea, „galben – albaştrii” au avut nevoie de… 90 de minute pentru a găsi drumul spre golul izbăvitor, marcat de Bodo Kanda. Când nimeni nu se mai aştepta, Kanda a găsit poziţia ideală undeva la marginea careului mare de unde a şutat, pe jos, fără speranţe pentru goalkeeperul grec, de doar 19 ani, Georgios Gakos.
Graţie golului său, Dunărea Călăraşi a bifat a zecea victorie consecutivă. Bodo Kanda a mai adus un punct, în acest sezon, pentru Dunărea, mai concret în etapa a 2-a, când a înscris golul egalizator în partida, de la Călăraşi, cu CS Mioveni (scor 1 – 1).
Baudouin Tshitungi Dieudonne Kanda s-a născut pe 17 aprilie 1993 şi evoluează la Dunărea din sezonul 2012 – 2013. Până în prezent a înscris trei goluri pentru gruparea din bulevardul Republicii, nr. 39. În campionatul precedent, Bodo Kanda s-a situat pe primul loc în topul golgeterilor Dunării Călăraşi, cu opt reuşite (patru goluri marcate în tur şi tot atâtea în retur)
Golurile marcate de Bodo Kanda în această ediţie a Ligii a 2-a au fost: în etapa a 2-a, în meciul Dunărea Călăraşi – CS Mioveni, scor 1 – 1, în minutul 45+2; în etapa a 11-a, în meciul Dunărea Călăraşi – Ştiinţa Miroslava, scor 6 – 0, în minutul 88; în etapa a 13-a, în meciul Dunărea Călăraşi – Luceafărul Oradea, scor 1 – 0, în minutul 90. (sursa: afcdunareacalarasi)