În perioada 5 – 9 septembrie, municipiul Piatra-Neamţ a găzduit Campionatul Național de Box pentru juniori, ediţia 2018. La  competiție au participat şi pugiliştii Clubului Sportiv Municipal (CSM) Călăraşi, care au câştigat medalii de aur, argint şi bronz.

Astfel, boxerul Tavi Dobre a cucerit medalia de aur, aşa că a devenit campionul României. Urmează ca acesta să participe la Campionatul European de juniori din Rusia. Marco Manea a fost medaliat cu argint, devenind vicecampion al României. Bogdan Costandache a obţinut medalia de bronz.

„Chiar dacă a fost un an dificil financiar, secţia de box continuă să aducă performanţe remarcabile pentru sportul călărăşean”, a transmis, pe pagina sa de facebook, antrenorul Secţiei de Box „Ioan Damian” a CSM Călăraşi, Valentin Anghel.

La competiţie au participat sportivi cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani, la toate categoriile de greutate. Manifestarea a fost organizată de Federația Română de Box, împreună cu Fundația „Boxul Nemțean” și Direcția Județeană pentru Sport şi Tineret Neamț. Campionatul Național de Box pentru juniori a avut loc în Sala Polivalentă din Piatra Neamț. La acesta au fost prezente peste 70 de cluburi și 200 de sportivi din toată ţara.