Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Călărași organizează vineri, 20 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții promoției 2017. Acțiunea se va desfășura începând cu ora 09:00, la sediul Primăriei Municipiului Călărași. În același interval de timp, Bursa locurilor de muncă va avea loc și la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă Olteniţa, din strada Argeșului, nr. 111. Evenimentul va facilita cunoaşterea pieței muncii şi a ofertelor venite din partea mediului economic călărășean de către persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, precum şi a beneficiilor financiare acordate din bugetul asigurărilor de șomaj.

În acest context, sunt invitaţi la această acțiune toți absolvenții promoției 2017 aflați în evidența AJOFM Călăraşi, precum și agenții economici care doresc să ofere o șansă pe piața muncii acestor tineri.

Deşi este un eveniment destinat proaspeților absolvenți, orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă este binevenită, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călăraşi oferind locuri de muncă şi pentru persoanele cu experienţă.

Obiectivul principal al acestei Bursei este să asigure ocupare pentru toate categoriile de tineri, pentru toate nivelurile de şcolarizare şi pentru toate competențele dobândite în şcoală, prin intermedierea de către AJOFM Călărași a unui dialog direct între agenții economici şi solicitanții de locuri de muncă”, a precizat Nicolae Chirana, directorul executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călăraşi.

  • Operatorii economici care doresc să participe la Bursa locurilor de muncă în vederea recrutării de personal sunt rugaţi să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călărași la telefon: 0242/318.376 sau e-mail: ajofm@cl.anofm.ro.