Astăzi, 17 noiembrie, încep ediţiile live de la emisiunea “Vocea României”, unde 16 concurenţi, printre care se numără şi călărăşeanul Amedeo-Marian Chiriac, vor încerca să câştige inima publicului cu prestaţiile pregătite.

 Talentatul Amedeo-Marian Chiriac s-a prezentat la audiţiile show-ului “Vocea României” cu piesa “Sandcastles”, reuşind să îi impresioneze pe Smiley, Loredana Groza şi Tudor Chirilă. Deşi a urcat pe scenă emoţionat, a reuşit să cucerească publicul şi juraţii prin vocea sa minunată. Tânărul a ales să facă parte din echipa lui Tudor Chirilă. Vinerea trecută a avut loc duelul dintre el şi Teodora Rotaru, Amedeo Chiriac reuşind să facă senzaţie pe scenă, interpretând piesa “Stitches” a artistului Shawn Mendes. În urma acestui duel, călărăşeanul a ajuns în galele live.

Loredana Groza:Sunt mândră că în seara aceasta ai arătat că meriţi din plin să fii la Vocea României”

 După duelul muzical, Loredana Groza a declarat: “Eu, pentru tine, Amedeo, m-am luptat, dar nu am avut şanse. Sunt mândră că îmi confirmi în continuare aşteptările mele şi că în seara aceasta ai arătat că meriţi din plin să fii la Vocea României”.

Smiley: „Amedeo, îmi aduci aminte de Laurenţiu Duţă”

 De asemenea, juratul Smiley a precizat: „Amedeo, acum că te văd şi mai bine, îmi aduci aminte de Laurenţiu Duţă pe vremea când cânta piesa Amintirile’.”

Adrian Despot: „Din punct de vedere vocal, Amedeo, ai fost foarte aproape de perfecţiune”

 Totodată, un alt membru al juriului, Adrian Despot, a afirmat: „Din punct de vedere vocal, Amedeo, ai fost foarte aproape de perfecţiune. Este foarte greu să îţi controlezi emisia în momentele în care sari, mai ales că partitura ta nu a fost una uşoară. Tot aşteptam să greşeşti şi nu ai făcut-o.”

Tudor Chirilă: „Amedeo a crescut incredibil, spectaculos

 Tudor Chirilă a menţionat: „Am să merg mai departe cu Amedeo. A fost o surpriză extraordinară, Amedeo a crescut incredibil, spectaculos.”

Astăzi, începând cu ora 20:30, în prima gală live a show-ului de televiziune „Vocea României”, va evolua și călărășeanul Amedeo-Marian Chiriac. Tânărul are nevoie de susţinerea tuturor călărăşenilor pentru a merge mai departe în concurs. Amedeo vă invită pe toţi să îi fiţi alături astăzi pentru a-i oferi şansa să fie nominalizat cu voturile voastre prin SMS sau apel la 1200 (1,19 euro cu tva) sau online, gratuit, pe vocearomaniei.protv.ro.

Doar cu ajutorul vostru, Amedeo-Marian – Chiriac poate fi Vocea României.

„Nu uitați: Vineri, 17 noiembrie, ne vedem la ProTV-Vocea României. Mă puteți vota prin SMS la 1200 (1,20 euro) cu numele meu sau gratis pe vocearomaniei.protv.ro. Să ne lăsăm inspirați, vă îmbrățișez”,  a declarat Amedeo.