Cea mai recentă piesă din stagiunea teatrală de toamnă, jucată pe scena sălii „Barbu Știrbei a Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi, a fost Șeful, publicul bucurându-se de o distribuție formată din Șerban Pavlu și Cristi Iacob cu o apariție video a actriței Anca Sigartău, iar regia este semnată de Ricard Reguant. Călărășenii au fost încântați de acțiunea ce se petrecea în seara de Revelion, unde șeful unei mari companii rămâne blocat în birou cu un angajat pe care tocmai l-a concediat. Pe durata acestei „încarcerări” involuntare se văd obligați să conviețuiască și să treacă prin situații dintre cele mai absurde și amuzante.

Următoarea piesă din stagiunea teatrală de toamnă este „Cum se face” și îi va aduce în fața călărășenilor joi, 21 noiembrie, de la ora 18:00, pe Anca Sigartău, Alexandru Conovaru, Paul Ipate, Andreea Mateiu și Octavian Strunilă, cel din urmă semnând și textul și regia. De asemenea, în continuare urmează „Cum se face 2”, marți, 26 noiembrie, de la ora 18:00, în distribuție aflându-se Octavian Strunilă, Paul Ipate, Cătălina Grama (Jojo) şi Alexandru Conovaru.

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a sălii de spectacole „Barbu Știrbei” a Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi. Prețul unui bilet în sală este 50 de lei, în timp ce un bilet la balcon costă 40 de lei.