Primăria Municipiului Călărași anunță că, de la începutul acestui an și până acum, 310 contribuabili au ales să își plătească taxele și impozitele prin intermediul platformei Ghiseul.ro. Primăria arată că, pentru autentificare, este necesară transmiterea unei solicitări pe email-ul office@primariacalarasi.ro, cu subiectul: „Solicitare credențiale ghiseul.ro”, însoțită de o copie a cărții de identitate.

„Veți primi, în cel mai scurt timp posibil, pe email un username și o parolă, pe care le veți schimba la prima logare pe platformă”, se arată într-un mesaj postat de Primăria Călăraşi.

Primăria declară că încasările din luna ianuarie 2020 au crescut cu 7% față de aceeași perioadă a anului trecut, încasându-se suma de 3,71 de milioane de lei, dintre care: persoane fizice – 2,46 de milioane de lei, acordându-se bonificații de 161.000 de lei; persoane juridice – 1,25 de milioane de lei, acordându-se bonificații în valoare de 20.000 de lei; plăți prin ghiseul.ro- 109.000 de lei.

Conform primăriei, bonificația de 10% se acordă atât persoanelor fizice, cât și juridice, care își plătesc impozitele pentru anul 2020, până la data de 31 martie 2020.