Primăria Municipiului Călărași își construiește proiectul de buget al anului viitor și pe baza propunerilor venite din partea cetățenilor. Așa cum ne-au obișnuit în ultimii ani, pentru al patrulea an consecutiv, reprezentanţii primăriei așteaptă din partea călărăşenilor propuneri de lucrări pe care aceştia consideră că trebuie incluse în bugetul de venituri și cheltuieli al anului următor.

Executivul Primăriei Călărași lucrează deja la acest document, fiind identificate o parte din prioritățile anului 2018. În funcție de necesitate, urgență, categorie bugetară, planuri urbanistice și numărul de persoane deservite, o parte din propunerile ce vor sosi pe adresa de e-mail propuneribuget2018@primariacalarasi.ro sau printr-o scrisoare la adresa: Primăria Călărași, strada București, nr. 140A, vor fi cuprinse în proiectul de buget 2018.

Toate propunerile primite vor fi publicate pe site-ul primăriei, pentru a fi cunoscute de toți locuitorii municipiului. Acestea pot fi trimise până la data de 10 ianuarie 2018.