Având în vedere actualul context epidemiologic, pentru evitarea răspândirii infecției cu COVID – 19, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași și-a suspendat toate evenimentele programate în această perioadă.

Persoanele care au achiziționat bilete pentru evenimentele culturale suspendate, pot solicita în scris returnarea banilor de la organizatorul evenimentului după cum urmează: pentru evenimentele – Doru Octavian Dumitru și concertul Direcția 5 se returnează costul biletelor achiziționate direct de la Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași; persoanele care au achiziționat bilete pentru cele două evenimente de pe alte site-uri se pot adresa acestora; pentru piesele de teatru bilete și abonamente, se va depune o cerere în scris la care se atașează biletele sau abonamentele în original, urmând ca solicitantul să fie contactat telefonic pentru ridicarea banilor. În cazul abonamentelor se va restitui contravaloarea acestora, mai puțin suma de 40 de lei, reprezentând contravaloarea piesei de teatru care a avut loc în luna februarie.

Pentru orice alte relații cu privire la returnarea banilor pe bilete/abonamente se află la dispoziție numărul de telefon 0784/202.738.