Municipiile Călăraşi şi Olteniţa participă la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice.

 Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! Participă la acțiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din Călărași! Organizatorii campaniei – autoritățile locale şi Serviciul Local de Colectare Călărași, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Cu un simplu apel la TelVerde 0800.444.800 (gratuit din orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro puteți face curat în casele și birourile dumneavoastră, eliberându-le de aparate electrice și electronice inutile. Și puteți câștiga premii prin tragere la sorți!

În intervalul 28 septembrie – 25 octombrie 2020, deșeurile grele și voluminoase vor fi preluate de la domiciliu sau sediu de firmă pe baza comenzilor telefonice la TelVerde 0800 444 800, un serviciu gratuit, apelabil de luni până sâmbătă, între orele 09:00 – 17:00.

Tombola va avea loc în data de 26 octombrie 2020, ora 10:00 la sediul Primăriei Municipiului Călăraşi, şi ora 11:30, la sediul Primăriei Municipiului Olteniţa. Premiile sunt următoare: la tombola de la Călăraşi: un mixer, o trusă accesorii scule, un fier de călcat, un set nivelă; la tombola de la Olteniţa: o cafetieră, două blendere, un set nivelă, o trusă de accesorii scule, două mixere, un fier de călcat.