Primăria Municipiului Călăraşi organizează, în perioada 21 – 23 septembrie, Zilele Municipiului Călărași. Organizatorii au pregătit multe surprize pentru participanţii la eveniment.

 

Parada mașinilor de epocă

 

Sâmbătă, 22 septembrie, mașinile de epocă ale membrilor Asociației Retromobil revin în orașul nostru, cu ocazia Zilelor Municipiului Călărași. De la ora 10:00, mașinile vor porni din zona Bricodepot într-un tur al orașului, urmând ca, în centrul municipiului, de la ora 12:00 până la aproximativ 15:30, „bijuteriile” pe patru roți să poată fi admirate de călărășeni.

 

O sută de motociclişti, prezenţi la întâlnirea organizată de Chopper Academy MC Romania

 

Duminică, 23 septembrie, de la ora 12:00, o sută de motocicliști din Călărași și nu numai își dau întâlnire pentru parada tradițională prinsă în agenda Zilelor Municipiului Călăraşi. Întâlnirea organizată de Chopper Academy MC Romania, club ce reunește o sută de membri, din care 23 călărășeni, are ca punct de plecare zona Navrom, de unde vor porni pe un traseu de o oră: străzile Independenței, Portului şi București, întoarcere în zona Pompieri, intrare pe bulevardele Republicii şi Nicolae Titulescu, Bucureşti – Tenaris, întoarcere cu punct final platoul din centrul orașului. Aici, în centrul municipiului, cele o sută de motociclete Harley, Indian, Honda, Kawasaki și Yamaha vor sta pentru aproximativ o oră.

 

Concurs de skandenberg

 

Duminică, 23 septembrie, în cadrul Zilelor Municipiului, călărășenii și nu numai sunt așteptați de dimineață, în Centru, la o competiție inedită pentru orașul nostru. Primăria Municipiului Călărași şi Asociația Română de Skandenberg „Braț de fier” vor organiza o competiție în centrul orașului. Sunt așteptați iubitorii de skandenberg să concureze, să susțină sau să fie spectatorii unui maraton de anvergură care îl are ca invitat pe nimeni altul decât Radu Valahu, multiplu campion la skandenberg, recunoscut pentru forța, spiritul sportiv de neîntrecut şi considerat unul dintre cei mai puternici oameni din țară. Persoanele interesate se pot înscrie la competiție duminică dimineata, între orele 08.00 și 10.00, pe baza actului de identitate. Aceasta se va desfășura pe categorii: bărbați (până în 75 de kilograme și între 76 de kilograme – 95 de kilograme și peste 95 de kilograme) și feminin. Premiile, la fiecare categorie, sunt: premiul I – 200 de lei, premiul II – 100 de lei, premiul III – 50 de lei.