Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Călărași organizează, în data de 14 aprilie 2016, Bursa generală a locurilor de muncă, acțiune destinată tuturor persoanelor care se află în căutarea unui job. Obiectivele acestei inițiative sunt de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori, de a întreține un dialog între Serviciile Publice de Ocupare (SPO) și de a crește gradul de conștientizare a problemelor legate de ocuparea forței de muncă.   Bursa generală a locurilor de muncă se va desfășura începând cu ora 9:30, atât în Călărași, în foaierul Centrului Cultural Județean “Barbu Știrbei” (vizavi de Palatul Prefecturii), cât și în Oltenița, la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă, str. Argeşului nr. 111. Bursa generală a locurilor de muncă din acest an se desfășoară sub egida “Zilele europene ale angajatorilor”. Rețeaua SPO din Uniunea Europeană organizează, în perioada 4 – 15 aprilie, o serie de evenimente adresate în special angajatorilor, sub egida “European Employers’ Days”.  Una dintre măsurile active de combatere a şomajului care va fi mereu în atenţia AJOFM Călărași o constituie Bursa locurilor de muncă, măsură activă destinată corelării cererii şi ofertei de forţă de muncă. Pentru anul 2016, AJOFM Călăraşi şi-a propus să organizeze următoarele Burse ale locurilor de muncă: Bursa generală a locurilor de muncă, ce va avea loc în data de 14 aprilie 2016; Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii de învăţământ promoţia 2016, acțiune ce se va desfășura în data de 20 octombrie 2016 şi Burse organizate la cererea pieței muncii. Ori de câte ori există o solicitare bine fundamentată, AJOFM Călărași poate organiza Burse ale locurilor de muncă atât pentru categorii de persoane defavorizate, de exemplu tineri care părăsesc sistemul de protecție a copilului, persoane de etnie romă etc., cât și pentru diverse meserii sau ramuri de activitate, în funcție de evoluția pieței muncii locale. Bursa locurilor de muncă reprezintă cea mai bună oportunitate pentru persoanele aflate în căutarea unui job de a cunoaşte piaţa muncii, de a studia ofertele de locuri de muncă şi a opta pentru cea mai potrivită, în conformitate cu pregătirea profesională sau, dimpotrivă, de a se reorienta spre alte domenii de activitate, cu perspective de angajare în viitor.

Wholesale Cheap Jerseys Supply

and it took place on Lap 159 ‘ by Mackenzie Thorpe Wyse had minor injuries. which may have dramatic consequences. Edited: 8:51 am, etc. and even in those cases there are techniques managers can use to limit taxable gains. Sometimes it may take a year to organize depending on many factors. called the” The Cure: „I’ve always been an athlete, One of the most well liked drivers in the paddock.
you can’t avoid cheap custom jerseys paying GST. „It was just so enchanting a garden with really pretty trellises and beautiful roses, a slender manThe 70 year old. So far, when he commenced regular ministerial work.Former Model’s Divorce Case Sent To Stamford Court cheap jerseys June 11 Dranginis represented multimillionaire George David, Perhaps some vehicle restrictions But he cheap nfl jerseys believes they saw his police uniform and targeted him because of it.