Călărășenii sunt așteptați mâine la spectacolul artiștilor Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi. Centrul Județean de Cultură și Creație (CJCC) Călărași invită călărășeni să petreacă momente de neuitat în compania artiștilor Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” (dirijor: Tiberiu Oprea și maestru cor: Adrian Stanache) la minunatul „Concert de Crăciun” programat miercuri, 22 decembrie 2021, începând cu ora 18:00, în sala „Barbu Știrbei”.

Programul artistic va cuprinde lucrări din creația compozitorilor : S. Pautza, E. Anderson, C. Frank, G. Bizet, I. Berlin, Fr. Schubert, Fr. Gruber, A.L. Weber, E. Waldteufel, N. Glanzberg, P. Mascagni ș.a.

Biletele se pot achiziționa de la sediul CJCC Călărași la prețul de 30 lei în sală și 20 lei la balcon.

Accesul în sala de spectacole se va face conform măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid-19. Se propune ca participarea să fie permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut zece zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.