Sâmbătă, 21 octombrie, Organizația Femeilor Liberale (OFL) din județul Călărași și-a ales o nouă conducere pentru următorii patru ani. Camelia Croitoru este noul președinte al acestei organizații, președinte care și-a anunțat deja unul dintre obiectivele principale ale noului său mandat, și anume acela al susținerii pe locuri eligibile la următoarele alegeri locale din 2020 a unui număr important de femei pe listele Partidului Naţional Liberal (PNL). Camelia Croitoru este consilier local la al doilea mandat în municipiul Călărași și primvicepreședinte al Organizației Municipale a PNL Călărași.

În discursul pe care l-a ținut în fața celor 432 de delegați veniți din tot județul și a invitaților, noul președinte al OFL – Județul Călărași, Camelia Croitoru, a punctat: “Femeia de azi este, fără doar și poate, rezultatul a sute de ani de perfecționare. De-a lungul timpului femeile au reușit să arate că sunt capabile nu doar de treburile casei și creșterea copiilor. Au reușit să demonstreze că sunt capabile să mute muții din loc, să se sacrifice, să lupte, să gândească și să consolideze afaceri de succes, să fie perfecționiste la locul de muncă, să ocupe funcții în administrația locală și centrală, să fie deputați, senatori, ambasadori. Suntem egale bărbaților și împreună cu ei câștigîm bătălii puternice. Alături de domnii din PNL formăm întregul deplin care să ne definească, atât individual, cât și colectiv”.

Primvicepreședinți au fost alese Camelia Ghiveciu, Vasilica Dobrescu și Elisabeta Neagu.

La Comitetul Județean de Coordonare al Organizației Femeilor Liberale au participat președintele Organizației Județene a PNL Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, președintele Organizației Naționale a Femeilor Liberale, Cristina Trăilă, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, senatorul Răducu Filipescu și deputatul Cătălin Predoiu, fostul ministru al Muncii, Mariana Câmpeanu, precum și alți colegi și colege din țară și județ.