Biblioteca Județeană „Alexandru Odobescu” din Călărași și Serviciul de Dezvoltare a Deprinderilor de Viață Independentă din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) au dat startul campaniei „Fii mai bun, fii tu Moş Crăciun”.

„Aceasta este o campanie de strângere de jucării, jocuri, cărți pentru copii, care vor fi dăruite celor mai puțin norocoși din familiile defavorizate și din Centrul de Plasament Făurei, pentru a le arăta că nu sunt singuri pe lume, că au comunitatea călărășeană alături, pentru a simți și ei spiritul Crăciunului. Am ales Centrul de Plasament Făurei deoarece, din cauza distanței, beneficiază de mai puțină atenție comparativ cu centrele din Călărași. Cu siguranță aveți în casele voastre jucării, jocuri și cărți care sunt în stare bună, dar vă sunt de prisos, așa că vă invităm să vă bucurați alături de noi de bucuria de a dărui. Puteți alătura și un mesaj cu urări de sărbători, cu siguranță copiii se vor bucura”, ne-a declarat bibliotecara Simona Calciu.

Campania „Fii mai bun, fii tu Moş Crăciun” se derulează în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2017, iar cadourile se strâng în sediile Bibliotecii Județene „Alexandru Odobescu” din Călărași.