Săptămâna trecută, la Liceul Tehnologic Nr. 1 din Fundulea, judeţul Călărași, s-a derulat o activitate de informare din cadrul campaniei “Time to move 2017” la care au participat elevi din clasa a XI-a. Acţiunea a fost organizată cu sprijinul directoarei liceului, Carmen Soare, şi al profesorului Cristinel-Constantin Marin, responsabil proiecte educaţionale.

Evenimentul a avut ca scop prezentarea serviciului Eurodesk și a Portalului European pentru Tineret care oferă informații despre o serie de oportunități în domeniile: voluntariat, muncă, educație și formare, cultură și creativitate, incluziune socială.

A fost accesat link-ul http://timetomove.eurodesk.eu, iar elevii au avut posibilitatea să identifice evenimentul de la liceul din Fundulea postat pe harta Europei printre cele care se derulează în toate țările Uniunii Europene în luna octombrie. În ultima parte a activității elevii participanţi au creat postere de informare pentru ceilalți elevi pe care le-au expus pe unul dintre holurile liceului”, se arată pe pagina de facebook a Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi.