Direcţia Generală de Asistenţă Socială Persoane cu Dizabilităţi Copii şi Adopţii AEDOPS România a lansat campania umanitară „Ajută-mă să ajut!”, de strângere de alimente, produse igienico sanitare, haine şi dulciuri.

„Ajută-mă să ajut!” este numele campaniei umanitare sub care Direcţia Generală de Asistenţă Socială Persoane cu Dizabilităţii, Copii şi Adopţii AEDOPS România doreşte să strângă alimente şi produse igienico sanitare pentru a ajuta persoanele vulnerabile.

Pachetele alimentare şi pachetele igienice vor fi donate persoanelor vulnerabile aflate în izolare la domiciliu, în limita resurselor disponibile, şi în strânsă legătură cu autorităţile locale, ong-uri, fundaţii şi instituţiile publice.

Nevoile urgente ale familiilor care trăiesc în sărăcie extremă pe care Direcţia Generală de Asistenţă Socială Persoane cu Dizabilităţi Copii şi Adopţii AEDOPS România le va acoperi prin fondurile obţinute din donaţii sunt: achiziţia de alimente de bază, bunuri de strictă necesitate, medicamente şi produse de igienă, dar şi plata chiriei, plata cheltuielilor de întreţinere sau a utilităţilor.

Criza medicală cauzată de pandemia COVID-19 este urmată de o criză umanitară, cu efecte pe termen lung, de aceea AEDOPS România – Direcţia Generală de Asistenţă Socială Persoane cu Dizabilităţii, Copii şi Adopţii a lansat campania umanitară „Ajută-mă să ajut!”, pentru ajutorarea celor mai vulnerabili dintre noi.

Donaţiile pot fi făcute şi pe site-ul https://dgaspdca-aedopsromanania.ro/ sau direct în contul campaniei – RO29BTRLRONCRT00K3365803 (lei), deschis la Banca Transilvania Agenţia Calea Moşilor, număr de telefon: 0722/707.022.