Săptămâna trecută, boxerii Clubului Sportiv Municipal (CSM) Călăraşi l-au avut ca oaspete pe campionul Andrei Stoica. Acesta a fost prezent în sala de box „Ioan Damian” a CSM, împărtăşindu-şi energia cu sportivii şi antrenorii călărăşeni. Andrei Stoica a adus multă bucurie în sufletele pugiliştilor călărăşeni.

„A fost o plăcere să îl avem în mijlocul nostru pe Andrei Stoica. Copiii au primit cu mare bucurie această vizită şi sunt sigur că prezenţa lui Andrei, un campion si un om extraordinar, în mijlocul lor i-a motivat în drumul lor spre marea performanţă”, a declarat, pe o reţea de socializare, antrenorul secţiei de box „Ioan Damian” a Clubului Sportiv Municipal Călăraşi , Valentin Anghel.

Andrei Stoica este un kickboxer român și campion mondial superkombat la categoria super-cruiser, titlu deținut de acesta încă din 2013. De asemenea, este semnat și de către Glory, acolo unde pe 12 aprilie 2014, la Istanbul, a luptat cu unul dintre cei mai buni luptători din lume și fostul campion neînfrânt al It’s Showtime-congolezul Danyo Ilunga- și a pierdut prin knockout după un start promițător. Andrei Stoica este în top 10 mondial la categoria semi-grea în ambele clasamente Glory și LiverKick.com. A fost declarat „Luptătorul anului 2014” în România de către Clubul Sportiv Al Jurnaliștilor.  Este fost campion european de wushu, începându-și cariera în arte marțiale la CSA Steaua București.