Compania Naţională Poşta Română anunţă lansarea concursului „Cărţile poştale îţi arată lumea”. Evenimentul de lansare a avut loc pe 27 ianuarie, la sediul Oficiului Poştal Braşov 1 (str. Nicolae Iorga nr. 1, Braşov).

Această competiţie presupune colecţionarea a cât mai multor cărţi poştale de către elevi, pe toată perioada concursului (cu data poştei cuprinsă în perioada 27 ianuarie – 13 septembrie 2020), premierea urmând să aibă loc în data de 9 octombrie 2020 – Ziua Mondială a Poştei.

Obiectivul acestei competiţii este acela de a stimula tinerii în a utiliza, ca mijloc de comunicare, corespondenţa clasică şi de a-i ajuta pe aceştia să cunoască lumea prin intermediul imaginilor de pe cărţile poştale.

Marele premiu va consta într-un laptop pus la dipoziţie de partenerul de concurs şi patru premii, câte unul pentru fiecare secţiune, constând într-un sejur de cinci nopţi în spaţiile de cazare ale Poştei Române, pentru un copil însoţit de părinţi.

Formularele de înscriere în concurs pot fi expediate la următoarea adresă: Oficiul Poştal Brasov 1, Căsuţa Poştală 100, până la data de 23 septembrie 2020 (data limită a poştei).

Acest eveniment se află la cea de-a patra ediţie şi se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 18 ani. Atât fişa, cât şi regulamentul concursului se găsesc pe site-ul companiei, respectiv www.posta-romana.ro.