Un puternic incendiu a izbucnit la o locuinţă din satul Dârvari, comuna Tămădău. Trei echipaje profesioniste de stingere din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară au acţionat pentru lichidarea incendiului cu trei autospeciale timp de aproximativ patru ore, evitând posibilitatea propagării arderii la gospodăriile învecinate și la alte bunuri materiale. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la instalaţia unui frigider aflat sub tensiune.

În data de 28 ianuarie 2017, ora 03:18, trei echipaje specializate de stingere din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară au fost solicitate să acţioneze pe raza localității Dârvari, comuna Tămădău Mare, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un imobil P+1, proprietate privată, aparţinând unei societăţi comerciale. La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta puternic, generalizat, cu flacără și cu fum dens la acoperişul imobilului pe o suprafaţă de circa 200 de metri pătraţi, cât și în interiorul acestuia, existând risc de extindere la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la instalaţia unui frigider electric aflat sub tensiune.

Pagube în valoare de 265.000 de lei

Pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară s-au deplasat la această intervenţie cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând eficient pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ patru ore. În urma incendiului au ars respectivul imobil în proporție de 100% și mobilierul aferent acestuia, iar un autoturism aflat lângă imobil a fost afectat în proporţie de 30% valoarea pagubelor fiind de aproximativ 265.000 de lei. Exista pericolul ca arderea să se extindă la gospodăriile din imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit și au lichidat incendiul în limitele găsite.