În acest weekend, Consiliul Județean Călărași, prin Centrul Cultural Județean Călărași, continuă tradiţia organizării Festivalului – Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Uşoare “Flori de Mai”. Evenimentul a ajuns în acest an la XXVIII-a ediţie. Numeroşi artişti vor urca pe scena călărăşeană, în fiecare seară de festival. Organizatorii festivalului promit o serie de surprize pentru călărăşeni.

Cea de-a XXVIII-a ediție a Festivalului – Concurs Național de Interpretare a Muzicii Ușoare “Flori de Mai” va avea loc în perioada 26 – 29 mai 2016. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Călărași, prin Centrul Cultural Județean Călărași. Festivalul “Flori de Mai” este structurat în două secțiuni și se va desfășura în sala de spectacole “Barbu Știrbei”, conform următorului program: 26 mai 2016, ora 18:00 – secţiunea de concurs “Floricele pe câmpii”, recitaluri live susținute de: Andreea Antonescu, Marina Florea și Nicole Cherry; 27 mai 2016, ora 18:00 – Gala laureaților și festivitatea de premiere la secțiunea “Floricele pe câmpii”, recitaluri live susținute de: Rucsy și Amna; 28 mai 2016, ora 18:00, secţiunea de concurs “Flori de Mai”, recitaluri live susținute de: Ami și Deepcentral; 29 mai 2016, ora 19:00 – festivitatea de premiere şi Gala laureaților “Flori de Mai”, recitaluri live susținute de: Keo, Alexandra Ungureanu, Gabriel Cotabiță și Raluka;

Recitalurile ce vor fi susținute pe platoul din fața Consiliului Judeţean Călăraşi sunt programate a începe imediat după terminarea activității din sală, conform următorului program: 27 mai 2016 – recital live Marina Florea şi recital live Trupa Zero; 28 mai 2016 – recital live Grasu XXL; 29 mai 2016 – recital live Trupa Voltaj.

Seara se va încheia cu un superb foc de artificii.