Centrul Judeţean de Excelenţă Călăraşi revine cu o precizare foarte importantă: „Se pot face înscrieri şi pentru geografie – Impactul fotografiei asupra turismului. Deoarece am fost întrebaţi dacă putem face grupe de excelenţă şi pentru alte discipline, vă anunţăm că se vor forma şi grupe de fizică şi limba română. Mulţumim profesorilor care îşi vor aloca din timpul lor pregătirii copiilor care vor să înveţe chiar şi în pandemie! Vă aşteptăm cu drag!”.
Reamintim că Centrul Județean de Excelență Călărași organizează, în perioada 11 – 22 ianuarie 2021, înscrierea elevilor și profesorilor, în vederea constituirii grupelor de elevi și a corpului profesoral care vor să facă performanță, pentru anul școlar 2020 – 2021.
Domeniile pentru care se vor organiza grupe de performanță sunt: matematică, informatica și utilizarea tehnologiilor de modelare și imprimare 3D (doar clasele IX – XII).
Grupele de performanță se organizează pentru gimnaziu (clasele V – VIII) și liceu (clasele IX – XII).
Înscrierile se fac online începând cu data de 11 ianuarie 2021, prin completarea cererii de înscriere (Anexa 1 elevi și Anexa 2 profesori) și trimiterea lor pe adresa excelenta.cl@gmail.com;
Anexele 1 şi 2 se regăsesc la adresele: https://drive.google.com/file/d/19TFcJ2xoNxs5RVF_7heWZ884uA58hNGs/view?usp=sharing;
https://drive.google.com/file/d/1Tc1Ynv54iIauqvVix9sH2_-xxruPw3nX/view?usp=sharing.
Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0724/316.806, persoană de contact, prof. Gica Dumitrescu, directorul Centrului Judeţean de Excelenţă Călăraşi.