Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași au depistat, în zilele de 29 şi 30 martie a.c., doi bărbați care conduceau autoturisme pe drumurile publice, deși nu dețineau permis și se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din oraşul Lehliu-Gară, județul Călărași, a fost depistat de polițiștii Secției 7 de Poliție Rurală Dor Mărunt, în timp ce conducea un autoturism fără permis, pe raza localității. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,92 mg/l alcool în aerul expirat.

Polițiștii din oraşul Budești au prins un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din judeţul Giurgiu, care conducea un autoturism fără a deține permis și după ce a consumat băuturi alcoolice. La testarea cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,46 mg/l alcool în aerul expirat.

Cele două persoane sunt cercetate de polițiști în cadrul dosarelor penale întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără a poseda permis.