CFR Călători a lansat, în data de 8 ianuarie 2019, oferta tarifară de călătorie „Trenurile Zăpezii”. Iubitorii sporturilor de iarnă, şi nu numai, vor beneficia, în perioada 8 ianuarie – 28 februarie, de reduceri tarifare atractive la trenurile spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei.

Reducerile tarifare se acordă astfel: 25% de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a doua, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinație una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei; 31% – 56% zilnic, pentru călătoriile la clasa a doua cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.

De exemplu, pe ruta București – Predeal preţul biletului cu această ofertă este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puţin faţă de preţul întreg, pentru ruta Constanţa – Braşov, preţul biletului este de  60,45 lei, cu 18,85 mai puţin faţă de preţul întreg, iar pentru ruta Bucureşti Nord – Vatra Dornei, preţul biletului este de 76,65 de lei, cu 24,25 de lei mai puţin față de tariful întreg.

Exemplele de tarife sunt valabile de la data de 8 ianuarie 2019 şi includ şi tariful de rezervare a locului care este 3,9 lei. Aceste reduceri se aplică la tariful de adult şi copil pentru trenuri Interregio clasa a doua şi nu se cumulează cu alte oferte, excepţie făcând reducerea de 5% la cumpărarea online.