CFR Călători informează că permisele de călătorie pe calea ferată cu an de valabilitate 2017, pentru pensionarii CFR și membrii de familie ai acestora, au început să se emită de ieri, 7 noiembrie, în conformitate cu  prevederile  Ordonanței Guvernului nr. 112/1999 republicată, precum și cu prevederile Ordinului Ministrului Transporturilor și Infrastructurii nr. 1697/23.11.2012.

La călătoria cu trenul, permisele de călătorie în interes personal sunt valabile numai însoțite de actele de identitate prevăzute în metodologiile de aplicare a ordonanței. Aceste permise sunt legitimații de călătorie tip foaie, clasa întâi și clasa a doua, nominale și se utilizează doar de către titularul înscris pe carnetul respectiv.

Pensionarii CFR pot solicita detalii privind eliberarea acestor permise la compartimentele de legitimații de călătorie la care sunt arondați.

Înainte de călătorie, este recomandat tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului CFR din stații sau să consulte pagina de internet a companiei, www.cfrcalatori.ro.