Pentru al patrulea an la rând, CFR Călători marchează Ziua Libertății de Mișcare, pe 24 septembrie, prin organizarea unui concurs de fotografie despre plăcerea călătoriei cu trenul și despre mobilitate. Competiţia se va desfășura în perioada 24 septembrie, ora 00:00 – 28 septembrie, ora 12:00.

Toți cei care doresc să participe la concurs trebuie să trimită fotografii originale care să promoveze ideea libertății de mișcare cu trenul, la adresa comunicare.calatori@cfrcalatori.ro, încărcate pe un link, prin intermediul  oricărui portal de transmitere de fişiere (precum www.ro.filemail.com, www.wetransfer.com).

Se va realiza un top 10 al celor mai bune imagini de către o comisie de jurizare formată din reprezentaţi ai CFR Călători, iar premiile oferite constau în două bilete gratuite dus-întors pentru două persoane numai în trafic local şi obiecte promoţionale personalizate cu marca CFR Călători (umbrelă, rucsac, pix pentru touch screen, stick de memorie de 16 GB).

 

Regulamentul de participare şi detaliile competiţiei

 

La concursul de fotografie poate participa orice persoană cu vârsta de minimum 16 ani. Aceasta trebuie să fie înscrisă/să fie de acord cu înscrierea la newsletterul de pe site-ul CFR Calatori cu o adresă de e-mail validă.

De asemenea, participanţii trebuie să trimită maximum zece imagini (dintre care în concurs va intra una singură aleasă de comisia de jurizare) pe tema mai sus menţionată, la rezoluţia livrată de aparatul cu care s-a realizat imaginea, conform datelor din EXIF (fișierul cu informații despre fiecare imagine în parte). Cele maximum zece imagini trebuie trimise prin intermediul oricărui portal de transmitere de fişiere (precum www.ro.filemail.com, www.wetransfer.com etc.) pe adresa de e-mail comunicare.calatori@cfrcalatori.ro. E-mailurile care conțin fotografii atașate vor fi șterse. Sunt acceptate în concurs doar e-mailurile care conțin un link către imagini. Imaginile înscrise la concurs trebuie să nu mai fi fost înscrise în alte concursuri, iar expeditorul trebuie să dețină drepturile de autor asupra acestora.

Prin participarea la concurs, participanţii sunt de acord cu cedarea către CFR Călători a drepturilor de autor asupra imaginilor înscrise în concurs. CFR Călători poate utiliza aceste imagini în campaniile proprii de promovare. Prin participarea la concurs, participanții își dau acordul ca numele lor și imaginile trimise la concurs să fie publicate pe internet (Facebook, site oficial CFR Călători).

Mai multe detalii ale acestui concurs sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro.