CFR Călători oferă bilete cu preţ redus pentru călătorii în Europa, prin intermediul ofertei de primăvară Interrail.

Până la data de 31 martie 2018 puteți beneficia de 15% reducere la Interrail Global Pass și la unele pass-uri One Country. „Interrail Global Pass vă permite să creați propriul itinerariu, pentru a descoperii diversele bogății ale primăverii europene exact așa cum doriți. Dacă doriți să vizitați o singură țară, atunci alegeți Pass-ul One Country”, a transmis CFR.

Preţurile biletelor Interrail Global Pass se găsesc pe site-ul: www1.cfrcalatori.ro.

Copiii de până la 12 ani călătoresc gratuit. Oferta Interrail are preţuri convenabile pentru copii, tineri, seniori şi adulţi. Copiii călătoresc gratuit însoţiţi de un adult posesor de Interrail Global Pass sau Interrail One Country Pass.

Informaţii suplimentare se regăsesc pe site-ul: www.interrail.eu. Dacă un adult posesor de pass călătoreşte cu mai mult de doi copii, se va emite câte un pass de tânăr pentru fiecare din ceilalţi copii.

 

Cum vă puteţi planifica excursia

 

Pentru planificarea călătoriei, puteţi utiliza „Rail Planner App” (disponibil pentru iPhone şi Android), un instrument de informare cu ajutorul căruia puteţi să: aflaţi rapid la orele de plecare și de sosire pentru trenurile europene (funcţionează offline); faceţi rezervări online (e-ticket); găsiţi staţii de tren aflate în apropierea dumneavoastră, salvați cele mai frecvente căutări ca favorite; vedeți toate avantajele pentru deținătorii de Interrail Pas; vizualizați excursia cu trenul pe o hartă interactivă.

Informaţi-vă online asupra beneficiilor oferite posesorilor de Interrail Pass în România sau în alte destinaţii europene.