Astăzi, 25 septembrie, în jurul orei 12:00, două autovehicule – un autoturism și o autoutilitară – au intrat în coliziune în localitatea Valea Roșie. În accident au fost implicate cinci persoane, dintre care un bărbat în vârstă de 18 ani în stare gravă, care prezenta multiple traumatisme și era în stare de inconștiență. Celelalte patru persoane implicate erau conştiente şi prezentau traumatisme care nu le puneau viaţa în pericol. Pentru tânărul de 18 ani, în stare de inconştienţă, s-a deplasat la faţa locului şi un echipaj SMURD cu elicopterul,care a preluat persoana şi a transportat-o la un spital din Capitală.

Un bărbat de 49 de ani a primit îngrijiri din partea paramedicilor SMURD din Budeşti, ulterior acesta fiind transportat la un spital din Bucureşti. Un alt tânăr în vârstă de 20 de ani a primit îngrijiri din partea unui echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, iar alte două persoane au rămas la locul intervenţiei, refuzând transportul la spital, traumatismele acestora fiind minore.

La intervenție s-au deplasat un echipaj de descarcerare de la Detașamentul Oltenița, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Budești, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și un elicopter SMURD.